Cart0Item(s)

Ваш кошик покупок ще порожній!

Product was successfully added to your shopping cart.

Elizavecca

   

7 шт.

   

7 шт.

Косметика для обличчя і тіла Elizavecca

Сьогодні корейські бренди пропонують величезний вибір косметичних засобів для шкіри обличчя і тіла. Їх популярність пояснюється поєднанням вікових традицій та інноваційних технологій. Кореянки знають секрети, як підтримувати шкіру красивою, молодою і здоровою. Їх косметичні процедури нагадують ритуали, спрямовані на відновлення, живлення і зволоження клітин.

З усього асортименту косметики на особливу увагу заслуговує корейська косметика бренду Elizavecca. Компанія, заснована ще в 1986 році, сьогодні пропонує широкий асортимент продукції по догляду за шкірою обличчя і тіла.

Особливості та переваги косметики від Elizavecca

Компанія Elizavecca стала першою в світі, яка розробила на корейському ринку косметичну новинку bb-крем, який сьогодні користується популярністю у багатьох представниць прекрасної статі.

Акцент в створенні косметики виробники направили на натуральні компоненти. Саме поєднання рослинних інгредієнтів і інноваційних формул дозволяє активним компонентам проникати глибоко в клітини і тканини, відновлювати і живити шкіру зсередини.

Позиціонуючи себе як молодіжний бренд косметичних засобів, Elizavecca ретельно постаралися над розробкою дизайну продукції. Кожна упаковка - це креативний і стильний елемент, який привертає увагу і виділяється на тлі інших косметичних засобів.

Але не тільки яскрава і стильна упаковка привертає покупців. Свою популярність косметика Elizavecca завоювала завдяки цілому ряду переваг:

•  Відсутність у складі парабенів, силікатів і інших агресивних компонентів, здатних чинити руйнівний вплив на шкіру.
•  Безпека. Продукція Elizavecca протестована дерматологами і повністю гіпоалергенна. Вона не викликає почервоніння або подразнення на шкірі.
•  Вигідна ціна. Маска, лосьйони і креми по кишені всім бажаючим.
•  Унікальний склад, до якого входять екстракти корисних рідкісних рослин, витяжки, вітаміни, мінерали.
•  Висока ефективність. Продукція активно бореться з віковими змінами, пігментацією, чорними точками, почервоніння шкіри.
•  Широкий асортимент товарів для будь-якого типу шкіри.

Широкий асортимент косметичних засобів від корейського бренду Elizavecca

Косметична продукція Elizavecca в Києві сьогодні представлена ​​в широкому асортименті. Ми пропонуємо ознайомитися з найпопулярнішими товарами корейського бренду:

•  Креми для обличчя і тіла. Забезпечують ліфтинг-ефект, допомагають позбутися від пігментних плям. Наявність в складі гіалуронової кислоти дозволяє зберегти вологу всередині клітин шкіри.
•  Сироватки. Основу їх становить гіалуронова кислота, яка зволожує і живить клітини шкіри, відновлює гідробаланс і зменшує пігментацію. Також сироватки активно борються з віковими змінами.
•  Маски. Можуть бути кремові або тканинні. Випускаються для всіх типів шкіри і для будь-якого віку.
•  Крем навколо очей, що дозволяє боротися зі зморшками, темними колами.
•  Скраб, відлущуючий ороговілі ділянки шкіри і мертві клітини.
•  Пінки і лосьйони для вмивання.
•  Маски для волосся на основі колагену.

Купити продукцію для обличчя і тіла від корейського бренду Elizavecca ви можете прямо зараз на сайті нашого інтернет-магазину. Ми пропонуємо величезний вибір якісних і натуральних косметичних засобів для будь-якого типу шкіри. Elizavecca - це гімн сміливості, яскравості і здоров'я. Побалуйте свою шкіру і насолодитеся результатом вже після першого використання.