Cart0Item(s)

Ваш кошик покупок ще порожній!

Product was successfully added to your shopping cart.

Secret Skin

   

17 шт.

   

17 шт.

Secret Skin

Secret Skin - це молодий південнокорейський бренд, який вийшов на ринок в останні роки. Досвідчені користувачі косметичними засобами можуть помітити той факт, що позиціювання даної компанії дуже нагадує Secret Key, однак для занепокоєння немає причин. Secret Skin пропонує такі ж якісні та ефективні засоби для догляду за собою, за допомогою яких ви зможете подбати про приголомшливе зовнішньому вигляді себе коханої.

Асортимент компанії рясніє найрізноманітнішими засобами, серед яких ви можете знайти, як і звичайні пінки для вмивання, так і дуже круті гідрогелеві патчі з тим яскравим дизайном, який так характерний для корейської косметики.

На нашому сайті корейська косметика Secret Skin оптом купується після заповнення звичайної форми. Таким чином ви зможете розраховувати на знижку від 30% .

Історія компанії

Як вже говорилося, Secret Skin є дуже молодим брендом, який тільки в наступному році відсвяткує своє десятиріччя. За цей час продукція компанії стала популярною не тільки в Південній Кореї або найближчих азіатських країнах. Secret Skin успішно завоював ринки пострадянського простору. Секрет полягає в тому, що компанія пропонує товари високої якості, які не поступаються західним аналогам, по максимально доступною ціною.

Ще однією ключовою особливістю, через яку купити Secret Skin оптом, є те, що в процесі виготовлення засобів використовуються виключно натуральні інгредієнти.

Так на які засоби найкраще звернути увагу? Асортимент компанії рясніє різноманітними назвами, але кращими товарами вважаються:

1. патчі з серії MIMI;
2. серія Syn-ake Wrinkleless;
3. серія Skin Snail + EGF;
4. серія Lime Fizzy.

Патчі із серії MIMI

Відмінні патчі, які існують в 3-х різних видах. Саме тому кожна дівчина чи жінка може бути абсолютно впевнена в тому, що її проблем зі шкірою під очима прийшов кінець. Кожен патч з серії MIMI має свої особливості:

•  Marine MIMI зволожить і відновить шкіру під очима за допомогою унікальних інгредієнтів, отриманих з морських водоростей;
•  Gold MIMI - патч з колоїдним золотом відноситься до «віковим засобів», які допоможуть повернути молодість шкірі;
•  Pink MIMI - дані патчі призначені для молодих дівчат, які намагаються поєднати навчання і вечірки, і при цьому виглядати на всі 100.


Серія Syn-ake Wrinkleless

Корейська косметика відома тим, що виробники використовують оригінальні інгредієнти при виготовленні засобів. І компанія Secret Skin не є винятком. Дана серія відноситься до анти-вікової лінійці, яка за допомогою штучного інгредієнта, за дією нагадує отруту храмової змії, поліпшить еластичність і поверне молодість вашій шкірі.

Skin Snail + EGF

Чергова анти-вікова лінійка. Тільки тут використовується секрет равлики і епідермальний фактор росту. Подібне поєднання не просто повертає свіжість і молодість вашій шкірі. Кошти на клітинному рівні сприяють регенерації, від чого мають довгостроковий ефект.

Серія Lime Fizzy

Настільки агресивний інгредієнт як лайм може бути корисний тільки молодій шкірі. Саме тому засоби Lime Fizzy, основним інгредієнтом яких є екстракт лайма, підійдуть юним дівчатам. Вони допоможуть звузити пори, очистити їх від вугрів і вирівняти тон шкіри.

Купити корейську косметику Secret Skin оптом ви можете в інтернет магазині Optbeauty. Таким чином ви зможете отримати знижку в 30%, що є дуже вигідним рішенням як для звичайних людей, так і для власників роздрібних точок продажу. Secret skin опт в Україні ще ніколи не здійснювався так просто і вигідно.