Cart0Item(s)

Ваш кошик покупок ще порожній!

Product was successfully added to your shopping cart.

   

Товари від 1 до 20 з 56

  1. 1
  2. 2
  3. 3

   

Товари від 1 до 20 з 56

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Косметика Dr.Jart +

Корейська косметика увірвалася на український ринок кілька років тому і до сих пір не втрачає свої позиції. І це не дивно - інноваційні технології тут гармонійно поєднуються з оригінальним складом і стародавніми секретами по догляду за шкірою.

Особливу увагу заслуговує порівняно молодий бренд Dr.Jart +. Перша продукція марки була випущена ще в 2004 році. За цей час виробник зумів завоювати прихильність покупців по всьому світу - сьогодні косметику Доктор Джарт можна купити в більш ніж 30 країнах по всій земній кулі.

Особливості та переваги косметичних засобів Dr.Jart +

Спочатку концепція бренду базується на поєднанні науки і мистецтва. Зрозуміти, про що мова, можна, тільки подивившись на упаковку косметичних засобів Dr.Jart + - креативний сміливий дизайн кидається в очі і яскраво виділяється на тлі іншої продукції. Це пояснюється тим, що фірму Dr.Jart + заснували два творчих людини - правда, один з них був дерматологом, а другий - архітектором.

При цьому не можна сказати, що компанія обмежила красивим дизайном упаковки. За кожним засобом стоять багаторічні дослідження провідних косметологів і дерматологів країни. Це дозволило продумати ідеальну формулу, яка дбайливо подбає про вашу шкіру.

Продукція Доктор Джарт має цілу низку переваг:

• Ретельний контроль за якістю. тестування засобів відбувається на особистих лабораторіях компанії.
• Відсутність в складі шкідливих компонентів. Dr.Jart + не використовує в своїх масках і кремах парабени і канцерогени.
• Безпечний гіпоалергенний склад з використанням натуральних компонентів.
• Ціни на корейську косметику Dr.Jart +. Бренд пропонує високоякісну і ефективну продукцію за доступною вартості.
• Тривалий ефект після застосування процедур.

Великий асортимент засобів від Dr.Jart +

Сьогодні бренд Dr.Jart + пропонує великий вибір засобів по догляду за шкірою обличчя. Це дозволяє вам скласти власну косметичку, орієнтуючись на вік, тип шкіри і особливі переваги. в асортименті виробника зібрані:

• Маски. Є, мабуть, основою компанії. На весь асортимент припадає понад 55% саме масок. При цьому вони представлені в абсолютно різних категоріях: омолоджуючі, тонізуючі, що відновлюють, підтягують, заспокійливі, які очищають і т.д.
• Сироватки. Дозволяють миттєво поліпшити стан шкіри. Завдяки особливій формулі і текстурі проникають в епідерміс і відновлюють його. Ідеально підходять для боротьби з жирним блиском і висипаннями на обличчі.
• Креми. Нічні і денні креми ідеально підійдуть для зрілої шкіри, яка потребує глибокого зволоження і живлення. Мають ліфтинг-ефектом і вирівнюють колір обличчя, позбавляючи вас від пігментних плям.
• ВВ-креми. За якістю складу змогли перевершити аналоги популярних американських і європейських брендів. Крім декоративного ефекту (вирівнювання кольору обличчя), вони також здатні надавати і лікувальну дію зволожуючи і відновлюючи шкіру.

Серед всіх корейських виробників особливе місце займає бренд Dr.Jart +. Купити в Україні маски, крему і сироватки даної марки ви можете прямо зараз на сайті нашого інтернет-магазину OptBeauty. У каталозі представлений великий вибір засобів, щоб ви без проблем змогли підібрати для себе найбільш підходящий варіант. Регулярно використовуючи доглядову продукцію Dr.Jart +, ви зможете позбутися від жирного блиску, надати шкірі сяйва і здоровий зовнішній вигляд.